Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzisiaj na dzisiaj w dzisiaj
nie mogę nie zauważyć
smutku w Twoich oczach
zakręcam się by widzieć
to co niedostrzegalne

kiedyś do kiedyś za kiedyś
wysprzątam własne uczucia

teraz do teraz od teraz
w sercu czuję ukłucia

wtedy do wtedy za wtedy
Ty jedna jedyna wiesz

już milknę we wczoraj
na wczoraj
do wczoraj

tutaj

wpisany w swój dziwny
wiersz

2170 wyświetleń
29 tekstów
2 obserwujących
  • Pytia

    12 December 2011, 22:24

    Walczyć należy.....nie złością, ona unicestwia tego , kto jej orężem działa
    wiersz...grą słów jest.....zaciekawił mnie

  • Voyage

    15 November 2011, 15:43

    Jak dla mnie świetny wiersz, znajomy obraz uczuć, pozdrawiam..;)

  • Julka 10

    15 November 2011, 15:40

    O...matko Polko...faktycznie... M. A....ani kiedyś, ani wczoraj , ani dziś, ani ..." za jutro"...nie czytałam bardziej " zakręconego"... wiersza :):):):)

    Aby zrozumieć treść...musiałam " wykasować" te wszystkie Pana " za...kiedyś":):):)

    Ale mnie Pan...ubawił...:) chyba pierwszy raz :):)