Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Dzisiaj jestem dorosłą kobietą,
odartą z bajek i marzeń.
Dzisiaj potknęłam się o mój różowy świat
i rozpadł się na pół.
Dzisiaj nie umiem być kreatywna,
jestem po prostu zmęczona.
Lecz niedługo przecież wrócą dni bajek,
prawda?
Świat się poskleja
i ubiorę się na nowo w suknie wyjętą z baśni z falbanami z marzeń.

3093 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący