Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzywdy

Dzisiaj jest piękny wieczór.
Odpuszczam.
Dzisiaj jest piękny wieczór.
Pijemy wino.
Znów jest dwudziesty czwarty.
Miesięcznica pierwszego dnia wielkiego szczęścia.
Tańczymy.
Odpuścicie też.
Niech połączą nas różowe jednorożczce
W uśmiech.

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!