Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzisiaj edytowało wczoraj
nasyciło barwę nieba
jaskrawość słońca wzmocniło
zastosowało filtr
wzmocniło kontrast
stworzyło pejzaż
jesiennego piękna
obiektywem natury

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!