Menu
Gildia Pióra na Patronite

spacer wśród gwiazd

dziś gdy leżałem wśród skał,
spacerowałem po niebie,
w poszukiwaniu naszej gwiazdy,
gdzieś tam na rozgwieżdżonym niebie,
jest nasza planeta, nasza miłość,
gdzieś hen wysoko pośród miliarda gwiazd,
jest to czego przez całe swoje życie szukamy,
gdzieś tam na niebie jest nasza gwiazda która,
rozświetla nasze życie i sprawia,
że jesteśmy szczęśliwi będąc razem

6011 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!