Menu
Gildia Pióra na Patronite

J.

Dziś znowu płakała
Łzy wbiły się w noc, I
Przelazły przez skórę
Wbijały się
na wskroś

Szeptała,
Ze chciałaby uciec
Daleko stąd
-Ale uciec znaczy również gdzieś dotrzeć
A tu nie było niczego
Nie było miejsca
W każdej ze stron

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!