Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawieszenie Broni

Dziś zawiesiliśmy broń
Nie widzieliśmy się tyle
Że wszelkie problemy i kłótnie zeszły na dalszy plan
Nawet współżycie się udało
Prawie

W mnóstwie czułości zabrakło namiętności i chęci
Za dużo było smutku
I żalu
Wszak zawieszenie, to nie rozejm
Jutro można chociaż zacząć negocjacje
Lub znów sprowokować zamach

Tak czy inaczej
Jeśli nie pęknie czyjeś serce
To ucierpi duma
A miłość rozejdzie się po kościach

https://youtu.be/IGxhURbtdzY

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących