Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otworzyć szeroko serce....

RoseAngel

RoseAngel

Dziś wieczorem potrzebuje być sama.
Dziś wieczorem chcę przemyśleć wszystkie lata.
Ująć w rękę najwyższą z gwiazd i przyciągnąć ją do siebie.
Zobaczyć wszystkie marzenia, które spełniły się tylko w snach.
Uciec z tonącego statku i zacząć wszystko od nowa.
Co uczyniłam z tym życiem, ile muszę przejść dróg by postąpić właściwie.
Więc powinnam wstać i zacząć śpiewać najmocniej z moich sił.
Biegnąc za prawdą o swym przekleństwie. Otworzyć szeroko serce i wchłaniać szczęście.?

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
  • Pechowa_

    17 January 2013, 12:24

    Piękne!
    Otwieraj serduszko... na szczescie :)