Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza.

dziś wieczór
pozwoliłaś mi zostać
magikiem

zmieniłem coś
co zostało niezmienne..

zaczarowałem oddech
w dotyk
i wędrowałem nim po Twojej szyi
raz po raz
zanurzając dłonie w źrenicach

przyglądałem Ci się
swoimi dłońmi
z zamkniętymi oczami
a serce
zapamiętywało każdy
kawałeczek skóry

słuchałem Twoich słów
choć wargi nawet nie drgnęły
a kąciki ust
namalowały nam uśmiechy
a wszystko
szeptały Twe oczy

i uniosłem na sekund dwie
ponad nasze zakochane ciała
by popatrzeć na
szczęśliwych ludzi

https://www.youtube.com/watch?v=ta4BizhGx8g

22.11.15

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!