Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podziękowanie

Dziś tak upalny dzień,
A ja podziękowania,
Wysyłam dla ciebie do nieba,
By Bóg raczył,
Ci je odczytać.

List spalony,
Popioły na Ziemię spadły,
Niech twój chłopak ukochany,
Miłość Ci okazuje,
Gdyż ja nie potrafię,
Wdzięczności Ci okazać.

9692 wyświetlenia
49 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!