Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imieniny

Dziś są twoje imieniny,
czemu wciąż o nich pamiętam...
Od dawna się nie widzimy,
ty do mych myśli przypięta.

Bukiet kwiatów ci posyłam,
w myślach całuję twój uśmiech.
Wybacz, że ciągle wspominam,
kiedyś w mym sercu coś uśnie.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!