Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś
Przypomniałam
Sobie o tobie
O tym jak się czułam
Gdy stałeś obok
A ja naiwnie czekałam
Na dotyk ust
Jak chłonęłam każde
Słowo gdy opowiadałeś
Dziś już sama nie wiem
O czym - nie słuchałam
Patrzyłam i chłonęłam
Każdą cześć ciebie by
Mieć ciebie więcej i więcej
Znowu poczułam ten dreszcz
Podeszłam do lustra i ulubioną
Pomadką zapisałam na lustrze
To wszystko co wtedy czułam
Żeby pamiętać i choć jeszcze
Jeden raz tak się poczuć gdy
Najdzie mnie tęsknota

104 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!