Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sercem dziękujemy Rodzice II

Teksty z obrazami - Sercem dziękujemy Rodzice II - Infinite Gentleman Night
Sercem dziękujemy Rodzice II - Infinite Gentleman Night

Dziś pragniemy Wam podziękować sercem
Nasi Drodzy i Kochani Rodzice
za wyjątkowy dar narodzenia
i szczęśliwe w dzieciństwie chwile .
Za to że byliście i jesteście zawsze blisko
nauczyliście nas stawiać pierwsze kroki ,
cieszyć się życiem i mieć swoje marzenia
swoją obecnością rozświetlacie wciąż nocne mroki.
Jesteśmy wdzięczni za przekazane
nam przez Was najlepsze wartości.
Nauczyliście szczerości, szacunku
i dla błędów innych wyrozumiałości.
Dziękujemy Wam za dobroć serc
i ciągłe wsparcie Nasi Rodzice ,
to dzięki Wam jesteśmy wrażliwi
potrafimy kochać i cenimy sobie życie.
Obyście sami w szczęściu i zdrowiu
pełni do siebie wyjątkowej miłości,
szli raźno w przyszłość trzymając swe dłonie
ku Waszej "jesieni" wplatającej czerwień czułości.

Dedykacja dla Wyjątkowych Osób ღ

aut. ~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
10.09.2020

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!