Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dedykacja dla Wyjątkowych Osób ღ

Dziś pragnę Wam podziękować sercem
Moi kochani Rodzice
za wyjątkowy dar narodzenia ,
szczęśliwe w dzieciństwie chwile .
Za przekazane mi przez Was
najlepsze wartości
nauczyliście szczerości,szacunku
i dla błędów innych wyrozumiałości.
Dziękuję za dobroć serca
i ciągłe wsparcie moi Rodzice
to dzięki Wam jestem wrażliwy
i cenię sobie bardzo życie .
Obyście sami w zdrowiu
i pełni do siebie miłości,
szli raźno w przyszłość
ku Waszej "jesieni",pełni czułości.

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
06.01.2018

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!