Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzis

dziś patrząc w przyszłość swoja
widzę tam postać zamgloną
lecz na pewno Twoją
postać tak barwną i tak roześmianą
bliską memu sercu i tak bardzo zwariowaną
bo jednak losu nie znane są koleje
jesteś tak piękna ja na Twoim punkcie
napewno oszaleje
bo ja idota tak bardzo zwariowany
to jestem mocno w Tobie zakochany

50 965 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!