Menu
Gildia Pióra na Patronite

List

Dziś ostatni raz do Ciebie piszę, ostatni raz o Tobie myślę i ostatni raz pamiętam.
Moje zmęczone serce pozwala Ci odejść w zapomnienie,
Ciało wymazuje z pamięci Twój obraz,
A oczy przysięgają nigdy nie płakać z Twego powodu

Odradzam się na nowo,
Żyje pełnią życia, w którym dla Ciebie już nie ma miejsca
Chwytam każdy dzień, i cieszę się każdą chwilą
Przyjmuje konsekwencje błędów,
Starając się więcej ich nie popełniać

Zostawiam za sobą wszystkie wspomnienia,
Murem oddzielam się od przeszłości,
Mam nowe plany, marzenia
Proszę nie zniszcz mi tego...

3633 wyświetlenia
54 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!