Menu
Gildia Pióra na Patronite

istota

dziś niebo przeczytało list
do ciebie
spłynęło (na)tchnienie

spod kredki na papier
- twoim okiem

w oddali błękitny statek

30 298 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    27 April 2019, 16:58

    Nevermind.

  • silvershadow

    26 April 2019, 10:44

    Cropko, każdy odczyta swoimi oczami.
    Wszystko może, nic nie musi. :)

  • doremi

    25 April 2019, 08:55

    aaaa :)

  • silvershadow

    25 April 2019, 08:24

    tajemnicą strzegącą tej miniaturki :)

  • doremi

    24 April 2019, 20:58

    czym jest ten błękitny statek?