Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś nie mam siły na uśmiech .
Kawa nie smakuje jak wczoraj
Niebo wyblakło a chmury
-jakby rozmazane są.
Woda smak goryczy posiada.
Jeszcze wczorajszy deszcz nie opadł.
Dziś nie mam siły na uśmiech.

5729 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
  • one drop for all

    23 November 2022, 01:02

    czasami tak bywa

    glowa do gory
    slonce jutro znow wschodzi
    :)