Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwoje przypadkiem

dziś
moje obce oczy
patrzą w ciebie
zimną szarością
poranka
a ty
palcami drżącymi
dotykasz ust
co zamarły
kolorem czereśni

przypadkiem…

dziś narodzę się
dla ciebie
nocą

byś nad ranem mógł mnie pochować

za zakrętem...

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!