Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

💖 Szósta Rocznica 💖

Dziś minęło już sześć lat
od dnia w którym Cię poznałem ...
nie zapomnę tego dnia,
gdy Cię pierwszy raz ujrzałem ...

Bardzo szybko ta znajomość
w miłość się przeobraziła,
teraz wiem, że całe życie
właśnie Tyś mi się marzyła ...

Pojawiłaś się jak anioł,
który zszedł by mnie ocalić,
serca mego jesteś panią,
bądź nią zawsze, moja pani!

Zawsze Cię już będę kochał,
najwspanialsza ma Joasiu,
dzięki Tobie uwierzyłem,
że osiągnąć szczęście da się.

💌 Dla Joasi 💌
https://www.youtube.com/watch?v=uGlpXjH2q2w

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących