Menu
Gildia Pióra na Patronite

Teraz Jestem Gotów!

Dziś minął już miesiąc mojej trzeźwości
i czuję, że jest to ten właśnie raz ...
ten, w którym ma trzeźwość na stałe zagości
i ten, co rozpoczął zmian dobrych czas.

Tym razem szept diabła nie zdoła mnie skusić,
nie kupię biletu do piekła już ...
nie stanie się już to, co stać się nie musi ...
zła podróż w inferno ognistych burz.

Bo nie chcę się czuć tak jak wtedy już nigdy ...
jak robak, co pełznie przez wstyd i przez strach,
przez winy poczucie i bezmiar mórz krzywdy,
już nigdy w tym życiu się nie chcę czuć tak!

Dostałem wiadomość wyraźną od Boga,
od Stwórcy dostałem wyraźny znak
i była ostatnia to dla mnie przestroga
by zerwać z mym diabłem morderczy pakt.

Ta piosenka powstała 9 miesięcy temu,
ale dopiero teraz jestem gotów ...
https://www.youtube.com/watch?v=Mm1QeiPYXA8

71 028 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    11 March 2020, 05:02

    @Michaelowa wiem moje słoneczko kochane 😘😘😘

  • Michaelowa

    11 March 2020, 05:01

    Jestem z Tb 👫

    od Moon G