Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka sytuacyjna - poranek z mineralną

Dziś ma być upalnie
słońce w rękawicach bokserskich
za lasem się czai...

127 813 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • sprajtka

    15 September 2020, 15:23

    Jak przygrzeje to ho ho ho