Menu
Gildia Pióra na Patronite

złośliwe marzenie- chęć zemsty...?

Dziś ma bardzo chorą rączkę ,
chyba będzie mieć gorączkę.
Lecz gorączka szybko minie
gdy w bandaże ją zawinę..
Szkoda, że to ręka boli
bo gdy szyja by bolała
większą bym przyjemność miała
gdybym szalem owinęła ,
mocno z gracją bym ścisnęła.
Wyostrzyła bym Jej wzrok
okularki pójdą w bok...
i choć dziwnie by patrzyła,
może zdrowsza by już była...
Lekki wytrzeszcz nie zaszkodzi
ważne że widziałaby- jak chodzi...

55 169 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!