Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pochmurny.

Dziś łkam w przestrzeń.
Dziś ogarnia mnie smutek.
Tęsknota.
Ona jest we mnie,
ale droga jest długa.
Krótka, naprawdę,
ale we mnie za długa.
Mimo łez,
tęsknić będę.
Kocham najmocniej.

2391 wyświetleń
23 teksty
5 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    19 January 2015, 09:14

    bardzo fajny wiersz :-) tęsknota... jakże ona w nas wpisana... pozdrawiam :-)