Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Mamie

Dziś jesteś już wolna, Kochana Mamo,
od trudów doczesności.
Szczęśliwa jesteś - w to wierzę,
bo zostawiłaś tu morze miłości.

I choć nie mogę Cię dzisiaj przytulić,
choć sercu ból doskwiera,
czuję Twoją obecność,
bo miłość i dobro nigdy nie umiera.

57 050 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących