Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rezonans

Dziś jestem deszczem
co zmyć chce wszystkie winy
przemyje oczy
wtopie się w łzy
zatre granice pomiędzy my a wy
i wsiąkne w serc naszych szczeliny

Jutro powietrzem się stanę
by mimo wszystko być
niby gdzieś obok
a jednak w środku tkwić
więc głęboki wdech i czerp ile się da
bo nie ważne jak dalej potoczy się gra
Istotą - by dalej
w zgodzie
z samym sobą żyć

Pytanie kim byłam wczoraj
zostawić należy bez odpowiedzi
rezonans w każdym z nas przecież siedzi

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!