Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szubienica

Dziś jest dzień w którym powieszę

Powieszę na szubienicy swoje nadzieję

Wszystkie troski , moją miłość która nie istnieję .

Powieszę na szubienicy ...

Moje przygody które zakopałam pod ziemię

Moj uśmiech

Moje serce które i tak mi już nie potrzebne.

Powieszę te kwiaty które dostałam kiedyś od Ciebie .

Ten ciepły dzień - Z wakacji wyjęty

Powieszę ten wiersz ... Napisany na wietrze

A pod szubienicą zakopie ten zapach w słoiku zamknięty by nie zapomnieć Cie gdy mnie już dawno w całości nie będzie

Zostanie tylko biel czysta jak rzeka

Powieszę na szubienicy , siebie (...)

2117 wyświetleń
8 tekstów
2 obserwujących
  • Meron

    15 January 2021, 23:18

    Jeśli ktoś tu jest wart szubienicy, to nie Ty.
    Szkoda takiego talentu wieszać :)
    I to przez parę zawiedzionych kwiatków? Nieeee :)

    od Sexoh't, onejka, Malusia_035
  • RedRose

    15 January 2021, 17:25

    Wszystkie sprawy i rzeczy wieszaj, ale siebie Ci zabraniam! :)

    od Duse, zaczytana20, Fergus