Menu
Gildia Pióra na Patronite

💖Decyzja Serca💖

DziÅ› grzechy stÄ…d wszelkie wyrzucam
i dobroć przygarniam w ich miejsce,
bo dobre uczynki mnie uczÄ…
jak bardzo jest warto mieć szczęście.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych