Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewięćdziesiąta dziewiąta noc

Dziewięćdziesiątą dziewiątą noc z kolei witam trzecią na zegarku
Tyle cyfr w tym wszystkim,
Że już nie mam na co liczyć

Boję się zasnąć
Bo nie daj Boże,
Kolejny raz mi się nie przyśnisz

Dziewięćdziesiątą dziewiątą noc się zastanawiam
Czy dobrze śpisz
Z kim śpisz
Czy śpisz

Już nie bardzo wiem
Czy kiedykolwiek byłeś

Już nie bardzo wiem
Czy to na pewno ta noc
Ja liczę dziewięćdziesiąt dziewięć
A Tobie już przeszło ich sto

26 104 wyświetlenia
250 tekstów
15 obserwujących
  • Cris

    25 January 2016, 20:51

    Ciekawy wiersz...

    :)