Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wariant ostatni

Dziewięć butelek
wódki
bije czerwienią twarzy
zdarzeń
cykl
przesadzonych marzeń
opadających rąk
w beznadziejnej
okoliczności ścianę
przypaloną kaszlem

Boże, Boże
czemuś nie dał mi
rozumu?
Nie odpowiadaj.
Amen!!!

Już...już...
pozamiatane

marka

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Nutka67

    27 January 2011, 22:14

    Bardzo smutny.

  • Przemio

    26 January 2011, 11:16

    odpowiedź wiele by dała ale wygodniej iść na łatwiznę, pozdrawiam ; ]