Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieoczekiwana

dziewczyno
spotykana przypadkiem
nieoczekiwana
nie znalazłem sposobu
i nie przestajesz istnieć
dziewczyno o błyszczących włosach

w uliczkach miasta
z wymianą spojrzeń
zwykłe mijanie
to tylko chwila
pozwoliłaś w to uwierzyć
dziewczyno o błyszczących włosach

w tłumie ludzi
zapamiętana
inna niż wczoraj
mam nadzieję że zrobiłaś to specjalnie
zrobiłaś to specjalnie
dziewczyno o błyszczących włosach

widziałem jak odchodzisz
wtedy się nie bałem
byłem ślepcem
teraz jestem wściekły
w tym nie było nic złego
dziewczyno o błyszczących włosach

miałem pewność
dziś jestem bezsilny
mam nadzieję, że rozumiesz
mam nadzieję że zrobiłaś to specjalnie
zrobiłaś to specjalnie
dziewczyno o błyszczących włosach
...

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!