Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zła decyzja

Dziewczyna ogromnie za chłopcem szalała
W całości swe serce jemu oddała
Chłopiec buntownik lecz też zakochany
Razem już snuli życiowe plany
Wtem coś strasznego u nich się stało
I całe szczęście gdzieś uleciało
Buntownik honorem się wciąż unosi
Ona humorków jego nie znosi
Mijały tygodnie a dla nich jak lata
Czas spędzany razem przybrał rolę kata
Chłopak zdesperowany nie wiedział co czyni
Dziewczyna w samotności o wszystko siebie wini
W rytm melodii która dobrze znała
Wzięła garść tabletek i odleciała
Lecz historia z piosenki inaczej się kończyła
Ona nikogo na oczy już nie zobaczyła
Złych decyzji w życiu wiele podejmowała
Ta była ostatnią - tej też żałowała

https://www.youtube.com/watch?v=jgnJ5wOL9ls

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    19 July 2014, 16:55

    Faktycznie szkoda dziewczyny, popieprzyło jej sie, że miłość jedyna jest, a to nie o to chodzi....

  • Yoanna1992

    19 July 2014, 15:52

    Bardzo podobają mi się rymy :) i nie wiedziałam,że można wklejać tutaj linki z YT :P