Menu
Gildia Pióra na Patronite

dziesięć po trzeciej nad ranem

dziesięć po trzeciej nad ranem
budzi mnie
jęk zmęczonego umysłu

wskazówki zegara
dyktują rytm
mojemu sercu

tik-tak

dwadzieścia po trzeciej nad ranem
poduszka szepcze mi do ucha
dziesięć przykazań

3277 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Ragilia

    11 July 2015, 10:51

    Nicola- dzięki za odwiedziny i również pozdrawiam serdecznie:)

  • nicola-57

    10 July 2015, 13:50

    a 10 minut później zaskakująca, świetna puenta. Serdeczności:)