Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień za dniem
taki sam.
Bije dzwon nam.

I taka jestem
inna.
I taki jesteś
sam.

I łapię Cię za
sen.
I łapiesz mnie
za oddech.

Ręka w rękę
niezmiennie
Bije nam serce.

16 793 wyświetlenia
130 tekstów
30 obserwujących
  • 21 November 2016, 22:29

    Trudno o lepszą poezję na temat prozy.
    Pozdrawiam. :))

  • onejka

    21 November 2016, 22:15

    w inności harmonia...w małości słów, ogrom emocji

  • marka

    21 November 2016, 20:53

    Ciekawy i mimo osobistej treści, uniwersalny.