Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa Słoneczna

Dzień za dniem płynie,
Jak obłoki po niebie,
A my wciąż
w tej mrocznej dolinie,
Czekamy
na nasz wschód słońca...
Małe promienie
spełnionych pragnień
dla Ciebie,
I marzeń naszych
wy-śnionych
bez końca...
Małej Chatki
na brzegu jeziora -
Naszej Krainy Szczęścia!

Dla J.

24.02.2011 r.

7006 wyświetleń
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!