Menu
Gildia Pióra na Patronite

Racjonalność

dzień
wlecze
jak makaron
al dente
życie
jeszcze
myśl jedna
skręca mnie
jak papierosa
ostatniego
wypalam
resztką dymu
zaciągam się
a ona ?
spoczęła
naprzeciwko
dostojna
śmieje się
w głos
tylko

...

nie obiecuj

2799 wyświetleń
60 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!