Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dzień żałoby "

Dzień żałoby...Cisza
Oczekiwanie na zmartwychwstanie
Reżim sanitarny w kraju
Wszystko przeżywamy
Wiarę...Nadzieję...Miłość w sercu mamy
Rodzina (nie)pełna - inne te święta
Cierpimy... Kochamy... Tęsknimy
Modlimy się...wspominamy Cię
Na niebie dziś - brak pełni
Wierni - My czekamy na drodze chrześcijańskiej - blask...się spełni
Jeszcze chwilę

...
03.04.2021
Wielka Sobota
20:40

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących