Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ten Dzień dla Ciebie "

Dzień wyjątkowy kończy się
Przyjacielu uśmiechnij się
Gwiazdy na niebie - dla Ciebie
Czerń nocy rozświetlają
Wśród nich są te błyszczące
Które marzenia spełniają
Podaję Ci swoją dłoń
Podaj mi swoją dłoń
Spędź ze mną bezsenną noc
Przywitaj nowy dzień
Przede wszystkim uśmiechnij się
Trwaj przy mnie choćby i tysiąc lat..
Póki nie skończy się Świat
Ty radę dasz - wierzę.
...
Za Przyjaźń dziękuję Ci
Za to...że otwierasz nowe drzwi
Pomagasz przekroczyć strefę komfortu
Nie tylko od poniedziałku do piątku
Kiedy potrzeba jesteś bez wyjątku.

....
Dla Ciebie Przyjacielu
...

09.06.2021
W Dzień Przyjaciela
23:15
Dzień jeszcze trwa

281 741 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!