Menu
Gildia Pióra na Patronite

ach gdyby tak móc cofnąć czas

dzień wspomnień
pustka po tych z którymi kiedyś
razem w objęciach
ukłon

światło pamięci i kwiaty
stawiają dłonie
formują kształt serca

zadumani nad grobami
całymi rodzinami
tłoczno
dotyka żal
czujesz ty
czuję ja

ach gdyby tak móc cofnąć czas

Krystyna Sz. 19.10.2014r.

75 659 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    18 November 2015, 11:25

    Katarzyno, Mirku...dziękuję za słowa...
    Pozdrawiam.

  • 16 November 2015, 23:10

    Wzruszający wiersz

  • fyrfle

    21 October 2015, 14:48

    Wierzę, że oni byli w swoim czasie, dużo z niego nam darowali, a my musimy jak najlepiej wypełnić nasz czas, najlepiej dobrem, mądrością,szczęściem, radością i blogością, dlatego wplatam w ten czas Twój wiersz...

  • krysta

    20 October 2015, 23:13

    tak Hann, czas przemyśleń...kropka.
    ...;)....

  • mill

    20 October 2015, 17:37

    ...zaduma ....listopadowy czas ...;)....

  • krysta

    20 October 2015, 12:45

    Wszystkim, każdemu z osobna pięknie dziękuję za czytanie mnie, zeszyty, fiszki...
    za wspólne spacery po portalu...
    Życzę wiele serdeczności.
    :)

  • krysta

    20 October 2015, 12:41

    Malusia dziękuję.
    serdeczności ślę.
    :)

  • Malusia_035

    19 October 2015, 22:47

    bardzo ładny refleksyjny ,można się zadumać

    Pozdrawiam Cieplutko Krysiu :)))

  • krysta

    19 October 2015, 22:41

    dziękuję Incognito za słowa...
    wiersz pisany rok temu - z szuflady... aktualny na ten czas refleksji...

  • PainWithoutLove

    19 October 2015, 21:08

    Tęskny, refleksyjny, wspaniały...