Menu
Gildia Pióra na Patronite

po woli

dzień wolny i ja taka wolna jak potargane włosy
zaspane części piżamy

dziś nawet ust nie ubieram w kolory
mają wolne

milczę o tym czego pragnę dociec
wsłuchuję się w to co nie odpowiada

zatańczę o sobie
bo przecież tak mi wolno

https://www.youtube.com/watch?v=JVldY79Q9gI

11 938 wyświetleń
86 tekstów
26 obserwujących
  • 9 August 2020, 11:07

    Dlaczego? Podejrzane? Nie sądzę.
    Temperatura, jak kobieta... zmienną jest. :))

  • scorpion

    9 August 2020, 08:31

    Każdy musi się czasem poobijać, czas na myśli jest... i wiersz :)

    Yestem, u Ciebie to w ogóle jakieś dziwne wahania. Podejrzane.

  • 8 August 2020, 19:44

    Już rośnie, ale dobra herbatka nigdy nie jest zła. :D

  • Starlight

    8 August 2020, 18:57

    U mnie 11stopni, więc mogę zaproponować jednak herbatę... z grzeczności ;)

  • 8 August 2020, 17:42

    Nie, u mnie, jak w lodówie. Scorpion tak twierdzi. ;)
    No trudno, bez takich... ;)

  • Starlight

    8 August 2020, 16:02

    Jeśli to Pana ukoi...
    Nie no, żart. Yestem, tylko bez takich...

    Sprajtko, to byłby dobry tytuł :)

    ... u Was też tak upalnie?

  • sprajtka

    8 August 2020, 15:20

    powoli do woli;)

  • 8 August 2020, 14:43

    Jeśli Pani pozwoli
    skosztuję niewoli. :D

    Miłego upału. :))