Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczór

Dzień się kończy
Gwar ustaje
Czas odpocząć
Włożyć kapcie.
Rozpal w piecu
Nalej wina
Bo nasz wieczór
się zaczyna.
Masaż
Whysky
Biały brokat
Bo ja jestem twoja foka.
Drwa trzaskają
Muza leci
Aż tu nagle
Wchodzą dzieci.
Czar prysł raptem
Wieczór krótki
Chrapie błogo
Mój malutki.
Siedzę sama
Na Cytatach
Śpią już wszyscy
W swoich chatach.

11 191 wyświetleń
91 tekstów
4 obserwujących
  • kuloodporna

    31 October 2020, 20:14

    Super wyszło ......☺️☺️☺️

  • kuloodporna

    18 September 2020, 20:53

    My Joasiu nie śpimy i z Tobą tu siedzimy.....:)