Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozważania codziennie

dzień nie był najlepszy
miłość której inną zamienić nie można
połamała mi ufność
na tysiąc i pół pomysłów rozerwało się jutro niepewne wciąż niepewne
i pewnie niepotrzebnie
jak spadochron
rozłożone ramiona

gdy on

duży kot
buntownik
bada życie łapczywie
szturmem i zaczepnie

dziecięcą łapką

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!