Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień mi się kończy
i zaczyna
w jednym punkcie
Punkcie bez odniesienia
Gdzieś w przestrzeni
zawieszony trwa
mimo braku wyraźnej woli

Każdy czas ginie
W tym punkcie znika
Gubiąc nas
nieopatrznie

24 451 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!