Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień Dobry

DZIEŃ DOBRY

Ska-czą po
gło-wie mej
pi-łki dwie

Te-ni-so-
-we? Nie

Kau-czu-ko-
-we? Tak, och
tak.

Po-dło-ga
Do-brze gra
Su-fi-Ty
Ty-i-Ja
Mu-zy-ka

Gra, na-raz
Gra, na-dwa
A tra-wa
Zie-lo-na
Ty,ja, na
Po-la-nie
Po-la,tak

Wia-tru moc
Czy to Noc?
Nie,to dzień.
Do-bry dzień.
Do-bry dzień.

12 240 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących