Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobre Śniadanie

Dzień Dobry Kochanie! ... Gdy wyśpisz się i wstaniesz,
przeczytasz ode mnie na powitanie
nie tylko SMS, taki jak codziennie,
lecz w wierszu mym tutaj słowa te piękne ...

Ty jesteś mym skarbem najdroższym, jedynym
i nie chciałbym nigdy już innej dziewczyny,
bo kocham Cię BARDZO i kocham od dawna,
lecz przecież już wiesz, że taka jest prawda ...

Więc dzisiaj kochanie, kiedy już wstaniesz,
uśmiechnij się pięknie i powiedz swej mamie
gdy razem będziecie jeść dobre śniadanie,
że w piątek nas czeka kolejne spotkanie ...

Nigdy nie zapominaj o tej piosence Joasiu ...
http://www.youtube.com/watch?v=oFKFBIK7j30

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    22 April 2018, 05:51

    Też Cię bardzo kocham Misiaczku ❤❤❤