Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 22 July 2021

***

dzień coraz krótszy
a ty
każdą chwilą
przybliżasz piękno

- jest jak dojrzały owoc

a ja trzymam garść malin
pachnących już
tylko tobą

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    22 July 2021, 09:07

    Dziękuję serdecznie za wyróżnienie, pozdrawiam Was❤