Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieszczęśliwa miłość

Dzieli nas zaledwie kilka metrów,
Nie ważne, że są otchłachnią.
Łączy nas za mało spojrzeń,
Nie ważne, że kiedyś zranią.

749 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!