Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzieli nas..

Dzieli nas nie mało lat
kilka chwil bezbronnych tak

dzieli nas ta wielka przestrzeń
nienawiści, wierzeń , przekleństw

dzieli nas znajomość świata
rozdmuch wiatru, przełom lata

dzieli nas...
a łączy miłość.

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!