Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ćwierć myśli

dzielę się na dwoje
i stale mnożę w sobie

jestem żywą
myślą czynem słowem

nie ważne co powiesz
już istnieję w tobie

elementarną cząstką
bo przebłyskiem się zowię

choćbyś nie chciał/a
bytuję właśnie w głowie

wierzę i zdobywam
a mą resztę czas dopowie...

:)

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    20 July 2013, 11:16

    Cieszę się, że się podoba :D

  • wolnaenergia

    19 July 2013, 22:18

    Po prostu super. Brawo Papużko.

  • Papużka

    17 July 2013, 10:31

    Wielkie dzięki kochani :)))

    Miłego dnia.

  • misiek45

    16 July 2013, 22:06

    Fajny wiersz Papużko-pozdrawiam milutko:)

  • Kamila 6

    16 July 2013, 22:03

    Ciekawe ;)