Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dzieląc życie na dwoje
Rozpraszasz smutnego bytu cienie
Gdy otworzysz swego serca podwoje
Smutek stanie się tylko wspomnieniem

Dostaniesz w zamian „coś więcej”
Bicie serca w piersi skrywane
I kochał będziesz goręcej
Smak kawy parzonej nad ranem

I szczęśliwym nazwiesz swe życie
Gdy Ktoś na zawsze zabierze smutku cień
Jak ciepło słońca budzące o świcie
Rozpromieniać będzie każdy Twój dzień

1747 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Babilon

    30 November 2014, 11:45

    Podoba się :) Pozdrawiam